Κάλεσμα για -50%

ΚΑΛΕΣΜΑ

Στα πλαίσια της παρέμβασης της ΕΝΩΣΗΣ μας, για φθηνές τιμές των αγαθών και των υπηρεσιών ξεκινάμε καμπάνια-κάλεσμα για την συμμετοχή επιχειρήσεων στο πρόγραμμα της Ένωσής μας με τίτλο:

συμμετέχω και εγώ.!

όλα -50 %

Για την κρίση είναι…μια λύση!

που θα αφορά καταστήματα τα οποία θα αποδεχθούν μία τουλάχιστον μέρα την εβδομάδα, που οι ίδιοι θα επιλέξουν, και για χρόνο τουλάχιστον τριών μηνών, να προσφέρουν όλα τα αγαθά ή τις υπηρεσίες τους με έκπτωση 50%.!

Με τον τρόπο αυτό, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε, δίκτυο επιχειρήσεων στις οποίες η ΕΠΚΑ-ΣΤΕ θα αναρτήσει ειδικό σήμα με τις παραπάνω ενδείξεις και θα προτείνει, με κάθε μέσο, στους πολίτες –καταναλωτές, να κάνουν χρήση αυτής της έκπτωσης, έτσι ώστε το εναπομείναν εισόδημά τους, να πιάσει τόπο και να έχει μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη.

Καλούμε τους επιχειρηματίες, σε κάθε μορφής δραστηριότητα, όπως : καφέ, ζαχαροπλαστεία, σουβλατζίδικα, εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, κομμωτήρια, παροχής υπηρεσιών κ.λ.π. να ενταχθούν σε αυτή την προσπάθεια, ώστε όλοι μαζί να επιδιώξουμε να περάσουμε την κρίση με τις λιγότερες… απώλειες.!

Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία που βρισκόμαστε, η αλληλεγγύη των πολιτών και η κοινωνική συνοχή είναι η μεγαλύτερη δύναμη και η ισχυρότερη ασπίδα για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες.

Φίλες και φίλοι,

πυκνώστε τις τάξεις της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ, γιατί όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα.!