Λαχειοφόρος αγορά ΕΠΚΑ-ΣΤΕ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΦΙΛΕΣ ΦΙΛΟΙ,

Σας ενημερώνουμε ότι η Εθελοντική ομάδα της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ προέβη στην έκδοση Λαχειοφόρου Αγοράς με την κλήρωση «ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΑΘΩΝ» αποτελούμενο από: καύσιμη ύλη, τρόφιμα όπως: λάδι, αλεύρι, ρύζι, όσπρια, μέλι κ.λ.π.

OutlookΟ κάθε Λαχνός κοστίζει 2 € και περιλαμβάνει τρεις αριθμούς (δηλαδή ο κάθε αριθμός κοστίζει 0,66 λεπτά) και η κλήρωση θα γίνει με τους τέσσερις τελευταίους αριθμούς του Λαϊκού Λαχείου της κλήρωσης που θα γίνει στις 29 Ιανουαρίου του 2013.

  • Ο 1ος αριθμός του τριδύμου κερδίζει ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΑΘΩΝ αξίας 300 €
  • Ο 2ος αριθμός αξίας 100 €
  • Ο 3ος αριθμός αξίας 50 €
  • Και για τους επόμενους 7 λαχνούς από 30 € έκαστος.

Η προσπάθεια που κάνουμε, να φέρουμε κοντά το παραγωγό με τον καταναλωτή έχει κόστος λειτουργικών δαπανών, ενημέρωσης, υποδομής και υλικών. Οι τιμές που διατίθενται τα αγαθά είναι αυτές που εισπράττουν οι ίδιοι οι παραγωγοί.

Παρακαλούνται τα μέλη, οι φίλοι και οι καταναλωτές που προμηθεύονται αγαθά από τις δράσεις μας, να σταθούν, όπως πάντα, αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια για να μπορούμε να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τους πολίτες -καταναλωτές.

Μπορεί, όποιος θέλει, να ζητήσει για προώθηση μπλοκ της Λαχειοφόρου αγοράς ή να αγοράσει Λαχνούς, από τα γραφεία μας και από τα μέλη της
Ομάδας και τους εθελοντές.

Ευχαριστούμε και αναμένουμε την ανταπόκρισή σας.

Δώστε μας δύναμη να… συνεχίσουμε !

Η Εθελοντική ομάδα