Λαχειοφόρος αγορά

H Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ ΑΓΟΡΑ και ο τυχερός λαχνός ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΑ IDEAL TRIAL UNI 26″ 2016, mountain, με σκελετό Unisex (σε κόκκινο ή μπλε χρώμα), πλαίσιο αλουμινίου, εξοπλισμένο με 21 ταχύτητες και περιφερειακά από τη Shimano. Ιδανικό για χωμάτινες εξορμήσεις και για άσφαλτο.

Τιμή αγοράς λαχνού 1 ευρώ. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί προορίζεται να καλύψει τα λειτουργικά έξοδα της ΕΝΩΣΗΣ.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μαζί με την 30η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου την 26η Ιουλίου 2016 (Οι λαχνοί περιέχουν 3 νούμερα, κερδίζει ο λαχνός που ο αριθμός του συμφωνεί με τα τρία τελευταία νούμερα του Λαϊκού)

Διάθεση λαχνών:

  • το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016, στο Πάρκο του Λάου, από τις 8.30 – 12.30 το πρωί.
  • στα γραφεία μας Ελ. Βενιζέλου αρ. 22, Χαλκίδα, Δευτέρα και Τετάρτη 9.00 – 11.00 το πρωί και καθημερινά 6.30 – 8.30 το απόγευμα.

Η ανακοίνωση τόσο των νικητήριων αριθμών όσο και Το όνομα του τυχερού που θα κερδίσει το δώρο θα γίνει μέσω της ιστοσελίδας μας www.epkaste.gr. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας: 2221020509, info@epka-ste.gr epkastereas@gmail.com.

Αναμένουμε τη συμμετοχή σας και την έμπρακτη ενίσχυση της εθελοντικής προσφοράς μας στην ενημέρωση και στην προστασία του καταναλωτή!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΚΑ-ΣΤΕ
Η πρόεδρος                                           Ο γενικός γραμματέας
Ευαγγελία Βλάχου                                Στυλιανός Καρβελάς