Συνάντηση με τον Νομάρχη Εύβοιας κο Μπουραντά Αθανάσιο

Το προσωρινό συμβούλιο της  νεοσύστατης καταναλωτικής οργάνωσης Ε.Π.ΚΑ. Στ.Ε. συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010 με τον κο Μπουραντά Αθανάσιο Νομάρχη Εύβοιας.

Στην συνάντηση τα μέλη της Διοίκησης ενημέρωσαν το Κο Νομάρχη για τις Νομικές διαδικασίες επισημοποίησης και νομιμοποίησης της Ένωσης  και του κατέθεσαν την σχετική απόφαση του Δικαστηρίου και αντίγραφο του καταστατικού.

Όλα τα  μέλη τόνισαν την αναγκαιότητα αυτής της προσπάθειας για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των καταναλωτών ώστε, μέσα από την προσπάθεια αυτή να βγει ωφελημένος ο πολίτης –καταναλωτής.
Επεσήμαναν τα προβλήματα που υπάρχουν στην αγορά και ζήτησαν την συμπαράσταση της Νομαρχίας,  στην προσπάθεια ομαλοποίησης, αλλά και περιορισμού φαινομένων αισχροκέρδειας και χαμηλής ποιότητας αγαθών και παρεχόμενων υπηρεσιών.

Τόνισαν την απόφαση, όλων των μελών, να ξεκινήσουν καμπάνια ενημέρωσης και παρέμβασης, ώστε όλοι μας, να αγοράζουμε Ελληνικά προϊόντα αλλά και πρωτίστως  Περιφερειακά δηλαδή οι πολίτες του κάθε Νομού τα τοπικά και οι Ευβοιώτες τα Ευβοϊκά προϊόντα, συμβάλλοντας έτσι στην μείωση των προβλημάτων από την λαίλαπα της οικονομικής κρίσης, στηρίζοντας την τοπική  οικονομία.
Από την πλευρά του Κου Νομάρχη, τα μέλη της Διοίκησης, βρήκαν στο πρόσωπό του ένα ένθερμο υποστηρικτή και συμπαραστάτη των προσπαθειών και των στόχων της ΕΠΚΑ ΣτΕ.  Μας διαβεβαίωσε πως θάναι δίπλα μας στην κοινωνική και παρεμβατική  προσφορά της Ένωσης, δηλώνοντας ότι και στην υλικοτεχνική υποδομή και οργάνωση των γραφείων θα συμβάλλει η Ν.Α. μιας και η Ενωση με περιφερειακή δομή, έχει έδρα την Χαλκίδα αλλά και ο σκοπός της είναι κοινωνικός.

Επίσης τόνισε, πως θα υπάρξει συνεργασία με τις υπηρεσίες της Νομαρχίας και θεωρεί την όλη προσπάθεια, αναγκαία και ελπιδοφόρα για τα συμφέροντα του δοκιμαζόμενου πολίτη-καταναλωτή.

Η προσπάθεια ενημέρωσης όλων των αρχών και φορέων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την ύπαρξη και λειτουργία της Ένωσης, θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.
Τέλος, καλούμε τους πολίτες να πυκνώσουν τις τάξεις της ΕΠΚΑ ΣτΕ γιατί όσο περισσότεροι, τόσο πιο πολλά μπορούμε να πετύχουμε.!