Ανακοίνωση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η παράδοση αλευριού (τύπου 55%) από την Ε.Α.Σ. Κιλκίς , στους πολίτες – καταναλωτές, με την παρέμβαση της εθελοντικής ομάδας «μια στάση» !

Πάλι τον πρώτο ρόλο είχαν οι εθελοντές για την χωρίς προβλήματα διανομή του προϊόντος Φαίνονται στη φωτό ευτυχείς για την έκβαση της δράσης αυτής.

Ήδη το κίνημα ανοίγεται και σε άλλες περιοχές της Εύβοιας. Αυτό το Σάββατο 31/3/2012 διανεμήθηκαν στην Κάρυστο ποσότητες πατάτας Νευροκοπίου αλλά και αλεύρι από Ε.Α.Σ. Κιλκίς μέσω εθελοντών της ΕΠΚΑ-ΣτΕ και του τοπικού πυρήνα της ένωσης.

Αναμένεται συνέχεια και με άλλα προϊόντα όπως ρύζι , αλεύρι τύπου 70%(για ψωμί), λάδι και πάντα σε συνεργασία με συνεταιρισμούς ή με παραγωγούς.

Στο site της ΕΠΚΑ-ΣτΕ θα βρίσκουν οι πολίτες – καταναλωτές όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα προς διανομή προϊόντα, τον τρόπο παραγγελίας και παράδοσης όπως επίσης και στα γραφεία της ένωσης δ. Βασιλείου 1 Χαλκίδα τηλ.2221020509.

Αν κάποιος που έχει διατακτική για αλεύρι και για οποιονδήποτε λόγο δεν το παρέλαβε το Σάββατο 31/3 να επικοινωνήσει μαζί μας, ώστε να το παραλάβει τις επόμενες μέρες.